0%

Michael Khrom

Spain [Solsona, Spain]

Deejay & Producer

(Catalan Bio)
Nascut el 1986, amb l’edat de 14 anys ja va començar a fer les seves pròpies mescles amb el programa VIRTUAL DJ com a hobby però ja va veure el què volia fer a la vida. Quan va arribar als 16 anys va començar a fer actuacions esporàdiques a discoteques fins que va poder començar per vàries discoteques de tot Catalunya. Tot això, el va portar a tenir l’oportunitat de punxar amb diversos discjòqueis internacionals i poder aprendre molt d’ells per a poder començar a emprendre la seva pròpia carrera musical.
Més endavant es va dedicar al món de la discomòbil (bodes, comunions,festes majors etc.) on combinava actuacions a les discoteques amb les de la discomòbil. Finalment va poder viure exclusivament de la música i dedicar-se així plenament al que de veritat li agradava.
El 2013 va començar la seva carrera com a productor musical traient a la venda el 14 de Novembre el seu primer tema musical titulat “Treat me right” juntament amb els cantants Dana Prince i Negro Joya a través de la discogràfica Clippers Sounds. Va tenir l’encert i la sort de sonar a moltes ràdios de tot Espanya destacant d’entre elles Flaix fm . La producció va arribar al número 6 de iTunes i també va ser un gran honor que entrés al recopilatori dels 10 anys de MOLA TV.
Al veure que la cançó va tenir èxit van decidir fer un pas endavant i el dia 27 de desembre va sortir el seu primer videoclip del tema “Treat me right” on, a día d’avui, és dins del rànquing de la cadena de televisió SOLMUSICA.
Més endavant va començar una nova carrera paral•lela com a locutor de ràdio on ha començat a presentar programes a ràdios locals de música comercial; actualment està a Solsona FM presentant un programa que es diu MUSIC MIX.

https://www.youtube.com/watch?v=SP3LDiyQ3oYhttps://www.youtube.com/watch?v=hqKo4YZK-gw
Play Cover Track Title
Track Authors